GEO - Uusi ikkuna maailmaan

GEOn valokuvakilpailu 2012: Luonnon design

GEO kuvakisa

GEO-lehden valokuvakilpailun aiheena tänä vuonna on luonnon design. Omaperäisellä ja pysäyttävällä kuvalla voi voittaa upeita palkintoja. Myös kuvakisassa äänestäneiden kesken arvotaan kamerapalkinto.

GEOn valokuvakilpalun palkinnot

GEOn kuvakisa on päättynyt. Kiitoksia kaikille osallistujille!

Katso kuvakisan saldoa täältä

Voittajakuvat julkaistaan GEO-lehden numerossa 11-12/2012 ja verkkosivulla 20.11.2012. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Parhaimman kuvan ottanut saa palkinnoksi Olympuksen PEN Lite E-PL3 -järjestelmäkameran (arvo 599 €).
Eniten lukijaääniä saaneen kuvan ottaja saa Olympuksen XZ-1 -kameran (arvo 449 €).
Viisi kunniamaininnan saanutta palkitaan Hannu Hautalan kirjoittamalla uudella luontokuvausoppaalla, Docendo 2012 (arvo 39 €).

Kaikkien kuvakisassa äänestäneiden kesken arvotaan Olympuksen TG-820 iHS -kamera (arvo 299 €) sekä 10 kpl kahden hengen lippupaketteja Luonnontieteelliseen keskusmuseoon (arvo 16 €).

Valokuvakilpailu järjestetään yhteistyössä Luonnontieteellisen keskusmuseo Luomuksen kanssa. GEOn valokuvakilpailun aiheena tänä vuonna on luonnon design Helsingin designpääkaupunkivuoden hengessä.

Voittajakuvan valitsee GEO-lehden raati: Luonnontieteellisen keskusmuseon tiedottaja Laura Hiisivuori, Suomen Luonnonvalokuvaajien puheenjohtaja Esa Mälkönen, valokuvaustaiteen professori Merja Salo sekä GEO-lehden päätoimittaja Katriina Palo-Närhinen.

KILPAILUN SÄÄNNÖT
Kuva voi olla otettu 1.1.2010–30.9.2012. Kilpailuun voivat osallistua sekä harrastajakuvaajat että ammattilaiset, kukin enintään viidellä kuvalla.Kuva ei saa olla aiemmin julkaistu ja kilpailuun osallistuvalla kuvaajalla on oltava kuvaan kaikki oikeudet. Jos kuvassa esiintyy tunnistettava ihminen, myös häneltä on oltava lupa kuvan julkaisemiseen näiden sääntöjen mukaisesti. Vain digitaalisessa muodossa olevilla valokuvilla voi osallistua kilpailuun. Parhaat kuvat esitellään marras-joulukuun GEO-lehdessä. Mikäli useammalla kuvalla on sama määrä ääniä, palkinnonsaaja arvotaan saman äänimäärän saaneiden kesken. Kuvien lataus verkkopalveluun päättyi 30.9.2012. Viimeinen äänestyspäivä oli 14.10.2012.

Kilpailun järjestää GEO-lehti/Sanoma Magazines Finland Oy.GEO-lehdellä on oikeus julkaista kuvat verkkopalvelussaan pysyvästi sekä lehdessä kilpailutulosten julkistamisen yhteydessä ilman eri korvausta. Kilpailun järjestäjä pidättää itselleen oikeuden poistaa verkkopalvelusta hyvän tavan vastaiset tai muuten sopimattomat kuvat. Kaikkien voittajien nimet julkaistaan GEO-lehden numerossa 11-12/12 (ilm. 20.11.) sekä lehden verkkosivuilla (www.geo-lehti.fi). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Tiedustelut: geo@sanomamagazines.fi

Kuvakooste3x3cmyk_Scr
  • Suosikit
  • Firefox
  • del.icio.us
  • Google
  • ie
GEO International